ΑΣΙΑΤΙΚΟ ΑΧΛΑΔΙ

Φρούτο το οποίο αποτελεί μακρινό συγγενή του γνωστού αχλαδιού. Μοιάζει με στρογγυλό μήλο με κίτρινη, καφέ ή πράσινη φλούδα. Παρόλο που έχει μία άτονη γεύση, διατηρεί την τρυφερή υφή του κατά την διάρκεια του μαγειρέματος

ΓΛΥΚΑ

Παγωτό σάντουιτς

Υλικά: 1 κουτί εβαπορέ 1/2 κουτί ζαχαρούχο γαλα 1 φάκελο garni 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ Εκτέλεση: Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθετουμε το garni...

ΓΛΥΚΑ

Banoffee

Υλικά: 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα 250 γρ. μπισκότα digestive 100 γρ. βούτυρο μισό ποτήρι χυμός μπανάνα 3 μπανάνες 500 γρ. κρέμα γάλακτος 100 γρ. ζάχαρη άχνη σκόνη καφέ ή σοκολάτα. Εκτέλεση: Βάζουμε τα...

ΨΑΡΙΚΑ

Gourmet ψαρόσουπα βλάχου ala Pandespani

Υλικά: 1 κιλό ψάρι βλάχος (ή ροφός ή σψυρίδα ή στείρα) σε φέτες ή και ολόκληρο 8 μεσαίες πατάτες καθαρισμένες 2 μεσαία κρεμμύδια κομμένα στα 2 4 καρότα καθαρισμένα 1 κομμάτι σέλερι χοντροκομμένο 50...